Σχεδιασμός - δειγματοδότηση

Έχοντας ως βάση την πολυετή γνώση σε ό,τι αφορά την λειτουργικότητα της συσκευασίας, το σχεδιαστικό τμήμα – κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη – κατασκευάζει πρωτοποριακές, πρότυπες ιδέες, με κυρίως μέλημα την επίτευξη του εκάστοτε στόχου. Στην διάθεση του σχεδιαστικού τμήματος βρίσκεται μια τεράστια βιβλιοθήκη επιλογών συσκευασίας.

Μετα από μελέτη και προσαρμογή του σχεδίου στις προδιάγραφες της εταιρείας, τελειοποιείται και ελέγχεται από κοινού με τον πελάτη μέσω διαφανειών και δειγμάτων. Καθιστώντας έτσι σίγουρη την ακρίβεια των καλουπιών.

Εν ολίγοις αναλαμβάνουμε

Κοπτικά Καλούπια

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή

Η υλοποίηση ενός καλουπιού – από την θεωρία στην πράξη – απαρτίζεται από τα εξής στάδια.

Το τελικό σχέδιο τροφοδοτείτε στο Laser της Feha, απόδοσης 1000W, ικανό για χάραξη κόντρα πλακέ (plywood) από 6-20 χιλιοστά. Η τεχνολογία εγγυάται απολυτή ακρίβεια χάραξης του σχεδίου. Η ταχύτατη κοπή, όσο και η απουσία ανθρωπίνου παράγοντα από την διαδικασία, επιτρέπει ένα σταθερά ποιοτικό αποτέλεσμα.

Μέσω των συστημάτων Multi Bend System, η λάμα μορφοποιείται ανάλογα με το σχέδιο, σχεδόν αυτόματα.

– Όταν η πολυπλοκότητα της συσκευασίας ξεπερνά τα όρια του μηχανήματος, οι τεχνικοί κατασκευής αναλαμβάνουν να διαμορφώσουν τις λάμες χειροποίητα.
– Οι πικμανσεις και τα περφορε, διαμορφώνονται πάντα χειροποίητα.

Τα υλικά ενσωματώνονται από τον τεχνικό στο χαραγμένο ξύλο χειροκίνητα και με ακρίβεια, έχοντας πάντα γνώμονα το αρχικό σχέδιο.

Προμήθεια καναλιών/λάστιχων

Η Laserhellas μέσα στα χρονιά, έχει καταφέρει να χτίσει σχέσεις με εταιρείες καναλιών Ευρωπαϊκού βεληνεκούς, προσφέροντας ποικίλες επιλογές υλικών.
Όντας αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας C&T Matrix, μπορούμε να προσφέρουμε
την σειρά της, Kiss Crease, για όλα τα πάχη χαρτονιών και μικροβελε-οντουλε.